Rok Požehnaný láskou...

28. 11. 2015 20:09
Rubrika: katka

Milý Přátelé je to už rok co jsme spolu ve vztahu, když jsem potkal Kačí myslel jsem né to nemůže být moje holka, ze začátku se mi moc nelíbila, ale šli jsme k Jezulátku a to udělalo zázrak Kačí se mi začala líbit, to ona mě podržela když jsem byl těžšké situaci a nouzi, vždy mi ukazuje na Pána Ježíše a říká mi neboj se musíme věřit našemu nebeskému otci že on nás povede a ukáže nám cestu kde nás chce mít,  zažili jsme spolu hodně krásných chvil mše svaté, výlety a procházky,  poznala mnoho bohoslovců a mých kamarádů, a je za ně bohu vdečná, poznala mojí rodinu a já její, nemůžu uvěřit že má tak velký dar víry že dokáže snášet i své postižení sluchu , ale říkám si ona mě bere takovýho jaký jsem a já zas jí, moc si přejem aby už skončili války a dostávalo se lásky těm kterým se láska nedostavá, a hlavně aby byl už mír.

 

Když jsem dostala od svého milýho kytičku plnou růží málem mě to dojalo , i kluk který má trápení dokáže vyjádřit lásku dívce, moc děkuji všem kdo mi davají lásku  rodiče přátelé přítel, a ten největší Náš nebeský otec.

U PRÁŽŠKÉHO JEZULÁTKA JSME SE POMODLILI A ŠLA JSEM PŘÍTELE DOPROVODIT NA TAMMÍN.  DŮLEŽÍTÝ JE MODLIT SE : JAK ŘÍKÁ SVATÝ OTEC... A TED KDYŽ JE PŘÍTEL NA TAMMÍNU SE MODLÍM ZA NĚJ RŮŽENEC. A POMÁHÁM RODINĚ. Krásně jsem prožila mši svaté při svém svátku... a taky s Kamarádem RÍŠOU A MAJKY.

Zobrazeno 711×

Komentáře

heiduška

vy dva! jste dobří!! šiřte to dál, prosím...:)

Michal Řechtáček

Dekujeme za podporu

maruškaa

gratuluju moc! :)))

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková